Řecko v květnu - recenze

Studio Nitsa

👍 98 %
4 hodnocení
Studio Nitsa - Řecko v květnu - recenze

Chalkidiki | Řecko
autobus
🍽️ snídaně
📅 23 dní (22 nocí) dovolené s recenzí
21. května - 12. června 2022

10 860 Kč

Zobrazit nabídku ►

Studio Nitsa - Řecko v květnu - recenze v termínu od 21.05.2022 do 12.06.2022.

TV, Lednička, Dětské hřiště, Tenis, Volejbal, Silnice kolem hotelu, Internet zdarma, Kuchyňský kout

➜ od pláže: 250 m

Studio Nitsa

👍 98 %
4 hodnocení
Studio Nitsa - Řecko v květnu - recenze

Chalkidiki | Řecko
autobus
🍽️ bez stravy
📅 23 dní (22 nocí) dovolené s recenzí
21. května - 12. června 2022

7 960 Kč

Zobrazit nabídku ►

Studio Nitsa - Řecko v květnu - recenze v termínu od 21.05.2022 do 12.06.2022.

TV, Lednička, Dětské hřiště, Tenis, Volejbal, Silnice kolem hotelu, Internet zdarma, Kuchyňský kout

➜ od pláže: 250 m

Porfi Beach

👍 94 %
6 hodnocení
Porfi Beach - Řecko v květnu - recenze

Chalkidiki | Řecko
✈ letecky Krakov
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
28. května - 4. června 2022

12 255 Kč  11 887 Kč

Zobrazit nabídku ►

Porfi Beach - Řecko v květnu - recenze v termínu od 28.05.2022 do 04.06.2022.

Mediterranean

👍 94 %
15 hodnocení
Mediterranean - Řecko v květnu - recenze

Rhodos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
26. května - 31. května 2022

17 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mediterranean - Řecko v květnu - recenze v termínu od 26.05.2022 do 31.05.2022.

Studia Sea Melody

👍 94 %
10 hodnocení
Studia Sea Melody - Řecko v květnu - recenze

Karpathos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
27. května - 3. června 2022

15 479 Kč  10 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Studia Sea Melody - Řecko v květnu - recenze v termínu od 27.05.2022 do 03.06.2022.

Klimatizace, Lednička, Silnice kolem hotelu, Kuchyňský kout

➜ od pláže: 90 m   ➜ od centra města: 90 m   ➜ od letiště: 32 km

Sunset Studios

👍 94 %
8 hodnocení
Sunset Studios - Řecko v květnu - recenze

Karpathos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
27. května - 10. června 2022

36 195 Kč  31 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sunset Studios - Řecko v květnu - recenze v termínu od 27.05.2022 do 10.06.2022.

Klimatizace, TV, Lednička, Kuchyňský kout

➜ od pláže: 300 m   ➜ od centra města: 600 m   ➜ od letiště: 32 km

Sunset Studios

👍 94 %
8 hodnocení
Sunset Studios - Řecko v květnu - recenze

Karpathos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
27. května - 3. června 2022

23 826 Kč  20 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sunset Studios - Řecko v květnu - recenze v termínu od 27.05.2022 do 03.06.2022.

Klimatizace, TV, Lednička, Kuchyňský kout

➜ od pláže: 300 m   ➜ od centra města: 600 m   ➜ od letiště: 32 km

Mediterranean

👍 94 %
15 hodnocení
Mediterranean - Řecko v květnu - recenze

Rhodos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
24. května - 3. června 2022

26 890 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mediterranean - Řecko v květnu - recenze v termínu od 24.05.2022 do 03.06.2022.

Doryssa Sea Side Resort

👍 92 %
42 hodnocení
Doryssa Sea Side Resort - Řecko v květnu - recenze

Samos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
31. května - 14. června 2022

57 568 Kč  54 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Doryssa Sea Side Resort - Řecko v květnu - recenze v termínu od 31.05.2022 do 14.06.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bar, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m   ➜ od letiště: 2 km

Doryssa Sea Side Resort

👍 92 %
42 hodnocení
Doryssa Sea Side Resort - Řecko v květnu - recenze

Samos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
27. května - 7. června 2022

36 200 Kč  34 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

Doryssa Sea Side Resort - Řecko v květnu - recenze v termínu od 27.05.2022 do 07.06.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bar, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 500 m   ➜ od letiště: 2 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 451

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Řecko v květnu - recenze - nejlepší recenze

Řecko v květnu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Studio Nitsa. Recenze je udělená na základě 4 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je sobota 21. května 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 12. června 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 10 860 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 23 dní, 22 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Řecko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Chalkidiki, kde se ubytování Studio Nitsa nachází se dostanete autobusem. Užijte si nádhernou jarní dovolenou Super Last Minute v Řecku na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Chalkidiki podle referencí od 4 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Řecko v květnu - recenze

Nejlevnější Řecko v květnu - recenze

Nejlevnější dovolenou Řecko v květnu - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Studio Nitsa. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 21. května 2022 a příjezdem/příletem v neděli 12. června 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 7 960 Kč. Rekreace v resortu Chalkidiki je v délce 23 dní - 22 nocí je a bez stravy. Tato výhodná jarní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Řecku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Studio Nitsa v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Studio Nitsa je situován v letovisku Chalkidiki. Doprava do letoviska Chalkidiki je v rámci této nabídky autobusem. Využijte nejlevnější Super Last Minute v Řecku na jaře s průměrnou recenzí 98 % dle 4 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Řecko v květnu - recenze

Řecko v květnu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Řecku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Doryssa Sea Side Resort v letovisku Samos. Termín odjezdu/odletu je v úterý 31. května 2022 a datum příjezdu/příletu je v úterý 14. června 2022. Pobyt je v délce 15 dní - 14 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 54 690 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka dvoutýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Řecku a o podmínkách dovolené v Doryssa Sea Side Resort v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín na jaře zahrnuje aktuálně slevu 5 % z původní ceníkové ceny 57 568 Kč. Do lokality Samos, kde se ubytování Doryssa Sea Side Resort nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené Last Minute v Řecku. Průměrná recenze Doryssa Sea Side Resort je 92 % podle referencí od 42 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené v Řecku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Řecka vyberte úvodní stránku v Reckolastminute.cz - dovolená Řecko a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Řecko v květnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Řecka. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty v Řecku 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Řecka? Pro pobyty v Řecku lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: autobusem, letecky, letecky z Bratislavy, letecky z Katovic, letecky z Krakova nebo letecky z Prahy.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou v Řecku letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování v Řecku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou v Řecku připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo v Řecku a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace v Řecku příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si v Řecku svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra v Řecku v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Řecka? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Řecku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Řecko v měsících červen, červenec a srpen - Řecko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Řecku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Řecka jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Řecku můžete vybrat z následujících 29 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Reckolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Řecku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Řecko. Zajímají vás možnosti rekreace v květnu v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou v květnu jako Kypr v květnu - recenze, Maďarsko v květnu - recenze nebo například Madeira v květnu - recenze či Maledivy v květnu - recenze.

Řecko v květnu - recenze - recenze

Blue Sea Beach - Stalida - Kréta

Krásny hotelovy areal sa nachadza hned pri plazi – medzi bazenovym komplexom a plazou je iba uzka miestna cesta (niekedy bola uplne uzavreta). Po tejto ceste sme sa vedeli dostat do centra k obchodom, restikam. Takisto za hotelom (smerom do vnutrozemia) boli ine hotely, apartmany, obchody. V ramci Grecka je to isto jedna z tych luxusnejsich dovoleniek.více recenzí

Erato - Gournes Pediados - Kréta

Všem moc doporučujeme! Personál hotelu byl příjemný, jídlo výborné. Prostředí nádherné, moře čisté. Zkrátka pohodová dovolená :-)více recenzí

Filoxenia - Kréta

Dovolená bez chyb, poloha Paleochory je naprosto ideální, možnost využití jak oblázkové, tak písečné pláže.více recenzí

Georgioupolis Resort - Georgioupolis - Kréta

příjemná klidná dovolenávíce recenzí

Hersonissos Maris - Kréta

jako vždy s Invií perfektní a dokonalé.více recenzí

Koni Village - Kréta

Skvělá dovolenávíce recenzí

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa - Lesante Classic Luxury Hotel & Spa - Zakynthos

Pěkná dovolená na krásném ostrově, nicméně mimo hotel plno odpadků a nepořádek, neupravené budovy...více recenzí

Mitsis Lindos Memories - Rhodos

Velmi pěkný hotel na klidném místě. Všude čisto. Nejvíce bych vyzdvihla zaměstnance hotelu - všichni milí, vstřícní. Pláž je opravdu přímo u hotelu.více recenzí

Penzion Christina - Zakynthos

Bezvadná dovolená na klidném místě.více recenzí

Santo Miramare - Agios Georgios - Santorini

Musi sa vidiet a zazit. Personal ma velmi individualny a priatelsky pristup. Miluju deti.více recenzí

Star Beach Village & Waterpark - Star Beach Village & Waterpark - Kréta

Hotel je super pro děti, aquapark plný skluzavek, jak pro menší děti, tak i větší. Jídlo výborné, tématické večery. Blízko pláže, ty byly relativně čisté (občas nedopalky atd.). Moře super, jen jsme bohužel měli 5 dní velké vlny, tak se děti bály do vody. Super i na šnorchlování. Jedna část aquaparku pro rodiny s dětmi, druhá byla plná tancující pijící mládeže, ale obě části rozumně oddělené, takže to nevadilo a hlavně párty končila vpodvečer, takže na noc klid. hotel pořádal obvečer nějaký program, to bylo fajn, byl kouzelník, tanec atd. Hotelový pokoj byl velký, personál moc milý, byli jsme ve vedlejší budově, ale vůbec to nevadilo, do restaurace to byl kousek.více recenzí

Studia Draganikos - Draganikos Studios & Apartments - Zakynthos

Dovolená byla úžasná.více recenzí

Tropical Sol - Kos

výbornývíce recenzí

Primasol Louis Ionian Sun - Agios Ioannis - Korfu

S dovolenou jsem nadšená, byla nad mé očekávání.více recenzí

Blue Marine Resort And Spa - Blue Marine Resort and Spa - Kréta

Transfer z letiště byl perfektně zajištěn,ačkoliv jsme měli 70 km do našeho hotelu,přijeli jsme v 1.00 ráno,ale nebyl nikde problém.Pokoje čisté,prostorné,výhled na moře jedinečný..Co se týče stravy,tak v podstatě vše bylo jeden den jak druhý,ale bylo opravdu si z čeho vybrat.......

Celková spokojenost....10 bodů

Hotel je krásný,čistý,luxus..jediná nevýhoda,že poměr venkovní teploty bylo 35 stupňů a více..,tak v hotelu v recepci,v jídelně a celém prostoru je nastavena dost intenzivně klimatizace,která nám způsobila nepříjemný dádivý kašel až domů po příjezdu..více recenzí

Dimitrios Village Beach Resort - Kréta

Super zvlaste pro rodiny s detmi.více recenzí

Doryssa Sea Side Resort - Samos

Poloha komplexu u letiště nás zprvu děsila, ale posléze jsme si užívali výhledy na vzlétající a přistávající letadla, bylo to příjemným zpestřením a nikterak to neobtěžovalo. Trochu jako na ostrově St. Martin, který si člověk užije na Samosu. Destinace Pythgagoreio je dle našeho soudu tou nejmalebnější na celém ostrově. Do městečka dojedete taxi za 5 EUR, doveze vás přímo do přístavu, a to samé zpět. Z recepce vám taxi kdykoli objednají, lze dojít ale i pěšky. V hotelu je velmi mnoho skandinávských turistů většinou s dětmi i velmi malými, u bazénu i u večeří byl občas nadměrný hluk, ale většina z nás děti má, tak toto toleruje. Na pláži bylo výrazně klidněji. Delegátka cestovní kanceláře byla vstřícná, ochotná a milá. Bez starostí nám zařídvíce recenzí

Marcos Beach (Mylopotas) - Ios

Dovolená opravdu krásná.více recenzí

Marin - Studia A Apartmány - Marin - studia a apartmány - Samos

Dovolena byla famooozni!!!krasne prostredi,uzasni lidé, spoustu moznosti k vyletum a k poznavani ostrova...proste dokonale!!!!více recenzí

Relax - Rhodos

Výborná dovolená, vše na jedničku. Název hotelu je výstižný.více recenzí

Spiros & Maria - Spiros & Maria - Korfu

Spokojený jako vždy, nebyli jsme zde poprvé.více recenzí

Studia Pelagos - Samos

dobrévíce recenzí

Studio Anika - Rhodos

Dovolená splnila naše očekávání. Byli jsme s přítelkyní překvapeni milým personálem, hezkým ubytováním a krásným okolím hotelu.více recenzí

Studio Nitsa - Chalkidiki

Příjemná dovolená strávená s příjemnými lidmi no prostě bylo super doporučujivíce recenzí

Sunset Studios - Karpathos

Zájezd jsme si velmi užili. Skvělé moře, okolí, majitelka hotelu byla velmi pohostinná, počasí stabilní (přes den 27, přes noc 27). Co nám zkazilo dojem byla delegátka, která byla naprosto neschopná čehokoliv.více recenzí

Anema - Samos

výbornévíce recenzí

Kerveli Village - Samos

naprosto pohodová dovolená, služby odpovídající ceněvíce recenzí

Myrina Beach - Rhodos

Dovolená se nám mov líbila.více recenzí

Studia Sea Melody - Karpathos

Vše v naprostém pořádku, byli jsme velmi spokojeni. Doporučujeme.více recenzí

Studia White Castle - studia White Castle - Karpathos

Dovolenou jsme si v partě šesti mladých lidí neskutečně užili se vším všudy, včetně pojistných událostí :D Lefkos je malé, klidné letovisko, avšak s dostatkem služeb a krásnými, vcelku nepřelidněnými plážemi v docházkové vzdálenosti. Kdo má rád klid a setkávání s místními, prozkoumávání okolí nebo rád ochutnává lokální speciality, bude absolutně nadšený. Určitě doporučuji si pronajmout auto a projet si Karpathos na vlastní pěst. My jsme jej měli vypůjčené na tři dny a nestačilo to :) Pokud máte rádi výšlapy do hor a pěší turistiku, neopomeňte vyšplhat na nejvyšší vrchol ostrova Kali Limni, odkud se za dobrého počasí můžete kochat krásnými výhledy. My jsme poprvé začínali z planiny Lastos, od hladiny moře to však musí být nevšední zážitek, tvíce recenzí

Web Reckolastminute.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2022. Reckolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Řecka.