Naxos - recenze - Řecko

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
14. října - 28. října 2021

32 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
14. října - 21. října 2021

27 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
30. září - 14. října 2021

32 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
3. října - 17. října 2021

32 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
17. října - 24. října 2021

27 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
10. října - 17. října 2021

27 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
17. října - 31. října 2021

32 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
7. října - 14. října 2021

27 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
8. října - 15. října 2021

27 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Plaza Beach Hotel

👍 90 %
3 hodnocení
Plaza Beach Hotel - Naxos - recenze - Řecko

Naxos | Řecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
3. října - 10. října 2021

27 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Dětské hřiště, Dětský bazén, Surfování, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 134

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Naxos - recenze - Řecko - nejlepší recenze

Naxos - recenze - Řecko - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 90 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Plaza Beach Hotel. Recenze je udělená na základě 3 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto dvoutýdenní dovolenou je čtvrtek 14. října 2021 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 28. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 32 990 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 15 dní, 14 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Naxos a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Naxos, kde se ubytování Plaza Beach Hotel nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou Last Minute v Řecku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Naxos podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 90 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Naxos - recenze - Řecko

Nejlevnější Naxos - recenze - Řecko

Nejlevnější dovolenou Naxos - recenze - Řecko pořídíte v ubytování Studia Depis Place. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 9. října 2021 a příjezdem/příletem v sobotu 16. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 9 661 Kč. Rekreace v resortu Naxos je v délce 8 dní - 7 nocí je a bez stravy. Tato výhodná podzimní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Řecku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Studia Depis Place v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Studia Depis Place je situován v letovisku Naxos. Doprava do letoviska v lokalitě Naxos je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Vídeň. Využijte nejlevnější Last Minute v Řecku na podzim.

Luxusní Naxos - recenze - Řecko

Naxos - recenze - Řecko - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Řecku? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Penzion Paradiso (Plaka) v letovisku Naxos. Termín odjezdu/odletu je v neděli 3. října 2021 a datum příjezdu/příletu je v neděli 17. října 2021. Pobyt je v délce 15 dní - 14 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 37 690 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka dvoutýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Řecku a o podmínkách dovolené v Penzion Paradiso (Plaka) v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Naxos, kde se ubytování Penzion Paradiso (Plaka) nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené Last Minute v Řecku. Průměrná recenze Penzion Paradiso (Plaka) je 84 % podle referencí od 10 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Naxos - recenze - Řecko - recenze

Plaka 2 - Naxos

Perfektní dovolená...více recenzí

Plaza Beach Hotel - Naxos

Krása!více recenzí

Penzion Paradiso (Plaka) - Naxos

Ubytování super, pečlivě udržované prostory, úklid každý den, ostrov nádherný. Snídaně servírované, sice každý den stejné, ale výborné. Středisko klidné, do živějšího Agia Anna jen pár metrů. K moři pár kroků. Za nás jednoznačně ostrov i toto ubytování doporučujeme.více recenzí

Penzion Plaka 1 - Naxos

Celkový dojem z dovolené je ten nejlepší, byla to jedna z nejhezčích našich dovolených. Byli jsme ubytování v penzionu Plaka 1 a byli jsme naprosto spokojení, jak s čistotou tak vybavením pokojů. Chodili jsme pouze na snídani, každý den stejná nabídka chleba, máslo šunka, sýry, ale hlavně řecký výborný jogurt, med, marmelády, čerstvé ovoce i zelenina, vařená vejce. Nám bohatě stačilo. Pláž krásná, čistá ,dlouhá písečná zkrátka ideální pro relaxaci.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Naxos v Řecku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Řecka vyberte úvodní stránku v Reckolastminute.cz - dovolená Řecko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Řecku můžete vybrat z následujících 29 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Reckolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Naxos můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Naxos. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Slovinsko, pobyty Srí Lanka 2021 nebo například zájezdy Thajsko 2021 či Last Minute Turecko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Naxos - recenze - Řecko můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Řecku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Reckolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Řecka. Web Reckolastminute.cz využívá cookies.