Řecko - First Minute - recenze

Daios Cove Luxury Resort & Villas

👍 100 %
6 hodnocení
Daios Cove Luxury Resort & Villas - Řecko - First Minute - recenze

Kréta | Řecko | First Minute
✈ letecky
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
26. září - 6. října 2021

93 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 70 km   ➜ přímo u pláže u moře

Daios Cove Luxury Resort & Villas

👍 100 %
6 hodnocení
Daios Cove Luxury Resort & Villas - Řecko - First Minute - recenze

Kréta | Řecko | First Minute
✈ letecky
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
4. října - 18. října 2021

107 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 70 km   ➜ přímo u pláže u moře

Daios Cove Luxury Resort & Villas

👍 100 %
6 hodnocení
Daios Cove Luxury Resort & Villas - Řecko - First Minute - recenze

Kréta | Řecko | First Minute
✈ letecky
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
9. října - 23. října 2021

147 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 70 km   ➜ přímo u pláže u moře

Daios Cove Luxury Resort & Villas

👍 100 %
6 hodnocení
Daios Cove Luxury Resort & Villas - Řecko - First Minute - recenze

Kréta | Řecko | First Minute
✈ letecky
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
3. října - 17. října 2021

110 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 70 km   ➜ přímo u pláže u moře

Daios Cove Luxury Resort & Villas

👍 100 %
6 hodnocení
Daios Cove Luxury Resort & Villas - Řecko - First Minute - recenze

Kréta | Řecko | First Minute
✈ letecky
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
2. října - 16. října 2021

112 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 70 km   ➜ přímo u pláže u moře

Krokos Villas

👍 100 %
3 hodnocení
Krokos Villas - Řecko - First Minute - recenze

Santorini | Řecko | First Minute
✈ letecky
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
16. října - 23. října 2021

34 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Kavárna, Kuchyňský kout

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 9 km   ➜ od pláže: 9 km

Krokos Villas

👍 100 %
3 hodnocení
Krokos Villas - Řecko - First Minute - recenze

Santorini | Řecko | First Minute
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
6. října - 13. října 2021

34 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Kavárna, Kuchyňský kout

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 9 km   ➜ od pláže: 9 km

Krokos Villas

👍 100 %
3 hodnocení
Krokos Villas - Řecko - First Minute - recenze

Santorini | Řecko | First Minute
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
28. září - 5. října 2021

37 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Kavárna, Kuchyňský kout

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 9 km   ➜ od pláže: 9 km

Daios Cove Luxury Resort & Villas

👍 100 %
6 hodnocení
Daios Cove Luxury Resort & Villas - Řecko - First Minute - recenze

Kréta | Řecko | First Minute
✈ letecky
🍽️ All Inclusive
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
13. října - 24. října 2021

112 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 70 km   ➜ přímo u pláže u moře

Daios Cove Luxury Resort & Villas

👍 100 %
6 hodnocení
Daios Cove Luxury Resort & Villas - Řecko - First Minute - recenze

Kréta | Řecko | First Minute
✈ letecky
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
16. října - 30. října 2021

132 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ od centra města: 2 km   ➜ od letiště: 70 km   ➜ přímo u pláže u moře

Zobrazeno 1-10 z celkem 1896

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Řecko - First Minute - recenze - nejlepší recenze

Řecko - First Minute - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 100 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Daios Cove Luxury Resort & Villas. Recenze je udělená na základě 6 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je neděle 26. září 2021 a den příjezdu/příletu je středa 6. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 93 390 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 11 dní, 10 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Řecko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Kréta, kde se ubytování Daios Cove Luxury Resort & Villas nachází se dostanete ✈ letecky. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou v Řecku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Kréta podle referencí od 6 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 100 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Řecko - First Minute - recenze

Nejlevnější Řecko - First Minute - recenze

Nejlevnější dovolenou Řecko - First Minute - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Apollonio. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 2. října 2021 a příjezdem/příletem v neděli 10. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 8 915 Kč. Rekreace v resortu Rhodos je v délce 9 dní - 8 nocí je a bez stravy. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Řecku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Apollonio v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 19 % z původní prodejní ceny 11 006 Kč. Apollonio je situován v letovisku Rhodos. Doprava do letoviska Rhodos je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute v Řecku na podzim s průměrnou recenzí 92 % dle 38 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Řecko - First Minute - recenze

Řecko - First Minute - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Řecku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Daios Cove Luxury Resort & Villas v letovisku Kréta. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 4. října 2021 a datum příjezdu/příletu je v pondělí 18. října 2021. Pobyt je v délce 15 dní - 14 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 107 290 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka dvoutýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Řecku a o podmínkách dovolené v Daios Cove Luxury Resort & Villas v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Kréta, kde se ubytování Daios Cove Luxury Resort & Villas nachází, se dostanete ✈ letecky. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené First Minute v Řecku. Průměrná recenze Daios Cove Luxury Resort & Villas je 100 % podle referencí od 6 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Řecko - First Minute - recenze - recenze

Anemos Luxury Grand Resort - Georgioupolis - Kréta

Fantasticka dovolenka, hotel, ubytovanie, personal a vsetko ostatne bolo vynikajuce! Nemam jedinu vyhradu k nicomu!více recenzí

Apollonio - Rhodos

Za tuto cenu jsme očekávali spíš míň, než jsme dostali, domácí jsou velmi milí a pokud mluvíte anglicky, rádi vám s ledsčím poradí a zařídí vám cokoli navíc, o co budete mít zájem. Jsou velmi střícní, úklid je naprosto špičkový, všude je opravdu velmi čisto a není třeba se čehokoli bát. Ubytování je nové. Faliraki jako takové, je živější město, kde si užijete klidu i nočního života. Poloha Apollonia je naprosto ideální, na pláž je to opravdu blízko, do města také.více recenzí

Daios Cove Luxury Resort & Villas - Daios Cove Luxury Resort & Villas - Kréta

Supervíce recenzí

Delfinia - Moraitika - Korfu

Byli jsme spokojeni.více recenzí

Electra Palace - Rhodos

Fantasticka dovolena na krasnem miste - prekrasny hotel, skvele sluzby, uzasni lide...vsem doporucuji a vracela bych se klidne kazdy rokvíce recenzí

Ikaros Beach Luxury Resort & Spa - Ikaros Beach Luxury Resort & Spa - Kréta

Fantasticka dovolena, nadherny plny zelene a kvetu od jednoho konce po druhy resort, dobra plaz, vyber ze 3 velkych bazenu. Kreta jako ostrov je plny mist ktere se daji autem navstivit. Nejlevnejsi auto ze vsech mych navstev Recka (40E/den). Ja s manzelem sme byli velmi spokojeni.více recenzí

Kosta Palace - Kos

Hotel je situován v centru města ve starém přístavu - každopádně doporučuji si rovnou zajistit pokoj s výhledem na přístav. Veškeré památky v centru jsou snadno, pěšky dostupné. Nejbližší pláže jsou cca 300metrů nebo následně v Lambi (oproti plážím v Kefalosu nejsou samozřejmě tak pěkné, ale jsou udržované, čisté s obrovským množstvím lehátek). Lehátka a slunečníky za poplatek (od 5 do 12Euro) nebo zadarmo oproti útratě za pití či jídlo. Nejsou potřeba boty na vody. Počasí na Kosu je stálé - to jest sluníčko a vysoké teploty. Půjčovné auta přes delegáta nebo přímo v půjčovnách - cena bez pojištění 30-35Euro, s plnou pojistkou o 10 Euro vyšší. V případě zájezdů na 3 ostrovy nebo výlet do Turecka, doporučuji návštěvu ve starém přístavu, kde dvíce recenzí

Krokos Villas - Santorini

Přenádherný hotel s exkluzivním výhledem na západ slunce! Luxusní snídaně, milá obsluha.Skvělý majitel, příjemné a ochotné jednání! Hotel ve v krásné lokalitě, kde je klid a nikdo ho ničím neruší! Doporučuji! Nádherna dovolená!více recenzí

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa - Lesante Classic Luxury Hotel & Spa - Zakynthos

Pěkná dovolená na krásném ostrově, nicméně mimo hotel plno odpadků a nepořádek, neupravené budovy...více recenzí

Mitsis Alila Resort & Spa - Mitsis Alila Resort & Spa - Rhodos

Opet velka spokojenost s resortem Mitsis*****více recenzí

Mitsis Rinela Beach Resort & Spa - Mitsis Rinela Beach Resort & Spa - Kréta

VŘecku jsme byli již po čtvrté a nemůžeme si dovolenou vynachválit.více recenzí

Plaza Beach Hotel - Naxos

Krása!více recenzí

Electra Palace - Rhodos

Fantasticka dovolena na krasnem miste - prekrasny hotel, skvele sluzby, uzasni lide...vsem doporucuji a vracela bych se klidne kazdy rokvíce recenzí

Albatros (Logaras) - Paros

Vynikající dovolená po všech stránkách.více recenzí

Apartmány Nidri Zone - Lefkada

Místo i ubytování super. Na pláž cca 80 m, moře krásně čisté. V blízkosti spousta obchůdku, taveren. Majitel studia as velmi ochotný a vstřícný. Prostě super dovolená.více recenzí

Astir Odysseus Kos Resort & Spa - Astir Odysseus Kos Resort & Spa - Kos

Celkový dojem je vynikající.Naše první dovolená tohoto typu, takže nemáme žádné srovnání,byli jsme unešeni.

S paní delegátkou jsme byli velice spokojeni.více recenzí

Blue Horizon (Ialysos) - Rhodos

Dovolená podle našich představ.Moc jsme si jí s přítelkyní užili.

Snídaně a večeře,každý den jiné - bylo z čeho vybírat.

Pokoj prostorný slunný a s obrovskou rohovou terasou s výhledem jak na moře,tak na město.

Jen škoda,že 4 hvězdičkový hotel nemá lehátka na pláži zdarma.Ale co,my jsme byli velice spokojeni.více recenzí

Capsis Out Of The Blue Eternal Oasis - Capsis Out of the Blue Eternal Oasis - Kréta

Keďže mám polietanévíce recenzí

Dionysias, Studia - Dionysias, studia - Zakynthos

Super vše bylo jak mělo býtvíce recenzí

Electra Palace - Rhodos

Fantasticka dovolena na krasnem miste - prekrasny hotel, skvele sluzby, uzasni lide...vsem doporucuji a vracela bych se klidne kazdy rokvíce recenzí

Grecotel Casa Marron (Paralia Kalamakiou) - Peloponés

Hotel vynikajúci , najlepší v akom sme boli. Vraj v augustw tam chodí dosť grékov a vtedy je tam trošku frmol ale teraz to bolo úžasne . Bohužial koniec dovolenky poznačilo 26 hodinové meškanie lietadla a zavádzanie od smartwings . Zároveň sa mi nepáčilo, že som nebol informovaný o tom, že keď budem letieť z Bratislavy tak budem skoro o deň na dovolenke dlhšie za tie isté peniaze !více recenzí

High Beach - Kréta

Dovolená splnila naše očekávání na 100 %.více recenzí

Ixian All Suites - Rhodos

Nádherná dovolenávíce recenzí

Neptune Resort - Kos

Byli jsme velmi spokojeni.více recenzí

Sentido Pearl Beach - Kréta

Skvělá dovolená, určitě doporučuji, hotel je velmi hezký, personál velmi příjemný a ochotný, strava vynikající. Hotel má i skvělou polohu, cca půl hodiny do centra města. Ze strany hotelu vše perfektní.

Trochu vázla komunikace s delegátem a moc nefunguje služba Connected team, která má informovat o transferu zpět na letiště. Nakonec se vše vyřešilo, jen by bylo lépe, kdybychom s tím nemusely strávit tolik času.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Řecku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Řecka vyberte úvodní stránku v Reckolastminute.cz - dovolená Řecko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Řecku můžete vybrat z následujících 29 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Reckolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Řecku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Řecko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Thajsko, pobyty Turecko 2021 nebo například zájezdy Zanzibar 2021 či Last Minute Bali.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Řecko - First Minute - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Řecku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Reckolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Řecka. Web Reckolastminute.cz využívá cookies.